MENU

Merkverdieping

HET DOELGERICHT UITBREIDEN VAN JE MERK

Verdieping van je merk identiteit kan je doelgroep prikkelen, verrassen en nog meer aan je binden. Natuurlijk zal alles gebeuren in jouw branding style maar dan met net wat meer de focus op een bepaald onderwerp en met nieuwe verrassende elementen.

MERKVERDIEPING IS MEER DAN OVERAL JE LOGO OPPLAKKEN

Uitbreiden door middel van verdieping.
Er komt een tijd dat bedrijven zich nog meer willen verdiepen in hun merkidentiteit en het willen uitbreiden naar verschillende facetten van de onderneming. En dan niet slecht het logo overal opnieuw op plakken maar een nieuw uitgewerkt concept. Hier komt corporate storytelling om de hoek kijken. Het doel van corporate storytelling is het aanbrengen van coherentie en het vooruit helpen van het merk, de identiteit en de ontwikkeling van een organisatie.
Corporate storyteling is niet het stukje geschiedenis weg gestopt op de ‘about’ pagina van je website wat helaas veel gebeurd. Ik zal me richten op het visueel maken van je corporate story en hoe het door alles in je bedrijf moet terug komen wil je er echt wat mee bereiken.
Denk aan een serie illustraties voor een campagne, leuke boodschappen op pennen, verpakkingen of interieur styling van je winkel of bedrijfsruimte met muurschilderingen of een eigen ontworpen behang. Een goede corporate story komt in vele manieren terug in alle communicatie en content creatie.
Ik help je graag jouw corporate story te vormen en tot uiting te brengen.

Sorry, the comment form is closed at this time.